Αρχική Σελίδα Νέα

Στη διεθνή διάσκεψη μεταλλείας της Κίνας στις 9 Οκτωβρίου 2019

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Η αντιολισθητική αλυσίδα ανατρέφει Borer για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Η αντιολισθητική αλυσίδα ανατρέφει Borer για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Στη διεθνή διάσκεψη μεταλλείας της Κίνας στις 9 Οκτωβρίου 2019

Στη διεθνή διάσκεψη μεταλλείας της Κίνας στις 9 Οκτωβρίου 2019

Καθοδηγημένη από το Υπουργείο φυσικών πόρων και κυβέρνησης των δημοτικών ανθρώπων Tianjin, η του 2019 (21$η) διάσκεψη μεταλλείας της Κίνας διεθνής που φιλοξενήθηκε από την ένωση μεταλλείας της Κίνας έγινε στο κέντρο Συνθηκών και έκθεσης Meijiang σε Tianjin από τις 9 ως τις 11 Οκτωβρίου 2019.
Σαν σφαιρικές σύνοδο κορυφής και έκθεση μεταλλείας, η διεθνής διάσκεψη μεταλλείας της Κίνας είναι ένα από τα γεγονότα παγκόσμιας τέσσερα σημαντικά μεταλλείας. Είναι μια από τις πλατφόρμες εμπορικών συναλλαγών παγκόσμιων μεγαλύτερες ορυκτές εξερεύνησης και ανάπτυξης, που καλύπτουν τη γεωλογική εξερεύνηση, την εξερεύνηση και την ανάπτυξη, εξάγοντας τα δικαιώματα κάνοντας εμπόριο, να εξαγάγει την επένδυση και χρηματοδότηση. Η ολόκληρη βιομηχανική αλυσίδα, όπως ο οσμηρός και η επεξεργασία, η τεχνολογία και ο εξοπλισμός, και οι υπηρεσίες μεταλλείας, έχει διαδραματίσει έναν ενεργό ρόλο στην προώθηση των ευκαιριών ανταλλαγής για τις εσωτερικές και ξένες μεταλλευτικές εταιρείες και την ενίσχυση της αμοιβαίας συνεργασίας.
Η εκδήλωση προσέλκυσε περισσότερους από 10.000 κυβερνητικούς ανώτερους υπαλλήλους, τους εμπειρογνώμονες και τους μελετητές από τις οργανώσεις μεταλλείας και τα οικονομικά όργανα από περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές. Σαν επαγγελματικό προμηθευτή εξοπλισμού ορυχείων ευφυή, συμμετείχαμε σε αυτήν την έκθεση, και οι πελάτες που ήρθαν να συμβουλευθούν και να διαπραγματευτούν επί του τόπου έκθεσης ήταν στο σταθερό ρεύμα.
Η ποιότητα της επιχείρησης «κερδίζει» και η φιλοσοφία εργασίας «Chuangyuan Zhiyuan», «συνεργασία και win-win» επιχειρησιακές αρχές, παρέχει ολόψυχα στους πελάτες τα ποιοτικά προϊόντα και στοχαστικά και έγκαιρα pre-sales, υπηρεσία μεταπωλήσεων!

Χρόνος μπαρ : 2019-10-18 00:19:49 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Chuangyuan High-Tech Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Kevin

Τηλ.:: 86--18612948866

Φαξ: 86-531-58190127

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)